rebel royale lasergame

Lasergame evenement Rebel Royale Zevenaar

Ben jij ook helemaal gek van de third-person shooter Fornite en heb je het spel altijd al eens in het echt willen doen? Dat kan tijdens de kerstvakantie in Zevenaar! Op 28, 29 en 30 december wordt de sporthal Heerenmäten omgetoverd tot een Fortnite eiland. Op dit eiland worden verschillende speltypes gespeeld, zoals Battle Royale of Save the World. Ook andere speltypes zoals Capture the Flag of Team deathmatch kunnen gespeeld worden tijdens dit driedaagse lasergame evenement in de kerstvakantie!

Rebel Events organiseert Rebel Royale in samenwerking met Ataro BV. Dit lasergame event is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud. Sporthal Heerenmäten wordt aangekleed met speciale licht- en geluidseffecten, een rookmachine en allerlei gave obstakels. Tijdens het evenement wordt er gebruik gemaakt van professionele lasergame wapens met helm en hoofdband.

Bij binnenkomst krijgen de deelnemers uitleg over het materiaal en wordt er een speltype gekozen. Daarna krijgen de teams de tijd om samen de tactiek te bespreken om vervolgens de lasergame arena te betreden. Elk spel duurt 20 minuten en is voor toeschouwers te volgen via een hoger gelegen tribune met horecagelegenheid.

Deelnemers kunnen zich individueel of als groep (minimaal 8) aanmelden voor Rebel Royale via www.rebelevents.nl/rebelroyale. Individuele deelnemers worden ingedeeld in groepen met leeftijdsgenoten.

Naast het lasergame evenement Rebel Royale is het ook mogelijk om een avondje te lasergamen met jouw vrienden in Zevenaar en omsteken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via wiebe@rebelevents.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *