rebel royale lasergame

Fortnite in het echt spelen?

Ben jij ook helemaal gek van het third-person shooter spel, Fornite, en heb je het spel altijd al eens in het echt willen doen? Dat kan tijdens de kerstvakantie in Zevenaar! Op 28, 29 en 30 december wordt de sporthal Heerenmäten omgetoverd tot een Fortnite eiland. Op dit eiland worden verschillende speltypes gespeeld, zoals Battle Royale of Save the World. Ook andere speltypes zoals Capture the Flag of Team deathmatch kunnen gespeeld worden tijdens dit échte Fortnite spel in de kerstvakantie!

REBEL Royale is Fortnite maar dan beter!

REBEL Royale betekent een unieke Fortnite ervaring met professionele lasergame apparatuur. Het levensechte Fortnite spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Sporthal Heerenmäten wordt aangekleed met speciale licht- en geluidseffecten, een rookmachine en allerlei gave obstakels. Zo is het net alsof je in een potje Fortnite Battle Royale bent beland. Tijdens het spel gebruik je professionele lasergame wapens met helm en hoofdband. Net zoals wanneer je Fortnite aan het spelen bent zijn sommige wapens sterker dan de anderen. Er zijn laserguns met granaatwerpers, snipers, machinegeweren en ‘medic’ guns.

Uitleg over de spelregels

Bij binnenkomst krijg je uitleg over het materiaal en wordt er een speltype gekozen. Daarna krijgen de teams de tijd om samen de tactiek te bespreken om vervolgens de lasergame arena te betreden. Je krijgt kort de tijd om een strategische positie in te nemen voordat de chaos begint! Elk spel duurt 20 minuten en is voor toeschouwers te volgen via de tribune, die perfect overzicht geeft over het speelveld.

Hoe meld je je aan voor een levensecht potje Fortnite?

Je kan je individueel of als groep (minimaal 8) aanmelden voor REBEL Royale. Individuele deelnemers worden ingedeeld in groepen met leeftijdsgenoten. Er zijn verschillende arrangementen die je kunt kiezen. Van een enkel spel van 20 minuten tot een compleet arrangement van 1,5 uur lasergamen inclusief iets te drinken.

Wil je vaker Fortnite spelen?

Het is het ook mogelijk om een avondje te lasergamen met jouw vrienden, collega’s of familie in Zevenaar en omstreken. REBEL Sports Events organiseert REBEL Royale in samenwerking met Ataro B.V., als de sporthal beschikbaar is kunnen we die dus gemakkelijk omtoveren tot Fortnite lasergame arena. Binnen no-time herken je de sporthal niet meer terug… Voor meer informatie kun je contact opnemen via wiebe@rebelevents.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *